Вересень 2016р.

1 вересня відбулася урочиста посвята першокурсників ФПМВ в студенти Київського Університету імені Бориса Грінченка.

16 вересняна Факультеті права та міжнародних відносин відбулися вибори Голови Ради студентського самоврядування, членів Ради студентського самоврядування, представників студентів у Вчену Раду Університету, представників студентів у Вчену Раду факультету, представників студентів на Конференцію трудового колективу Університету та факультету. Головою Ради студентського самоврядування Факультету права та міжнародних відносин було обрано Станіслава Маляра – студента 4 курсу спеціальності «Правознавство.

17 вересня студенти на викладачі Факультету права та міжнародних відносин відвідали Музей народної архітектури та побуту в Пирогові.

19 вересня студенти ФПМВ разом з іншими студентами Університету долучилися до відзначення Всесвітнього Дня демократії.

20 вересня студенти ФПМВ долучилися до організації та проведення Дня батька в м.Києві.

20 вересня студенти Факультету права та міжнародних відносин виступили делегатами на Зборах трудового колективу.

28 вересня, напередодні 75-ї річниці трагедії у Бабиному Яру, студенти Факультету разом з великою грінченківською родиною відвідали урочище Бабин Яр та вшанували пам’ять загиблих.

28 вересня Адміністрація та Студентська Рада Факультету права та міжнародних відносин відвідала гуртожиток за адресою вул. Кіквідзе 35 та ознайомився з умовами проживання студентів.

30 вересня у День Cвятих мучениць Віри, Надії, Любові і матері їх Софії студенти Факультету права та міжнародних відносин долучилися до чудової ініціативи Студентського Парламенту Університету та взяли участь у благодійному фестивалі «Барви осені», спрямованому на підтримку дівчинки Софійки Сіверської, яка зараз мужньо протистоїть важкій хворобі.