Січень - 2020

 

11 січня в Києві пройшов Чемпіонат України серед юніорів з фехтування на шаблях. Купових Ірина, студентка І курсу спеціальності «Регіональні студії» Факультету права та міжнародних відносин стала бронзовою призеркою Чемпіонату України. Лише 1 удар відділив її від перемоги, 15:14.

13 січня велика студентська родина Факультету права та міжнародних відносин традиційно разом відзначила Щедрий Вечір, а 14 січня Свято Василя, занурившись в старовинні обряди під відому на весь світ різдвяну композицію «Щедрик» Миколи Леонтовича та побажала миру та злагоди усій Україні.

18 січня студентки 1-го курсу спеціальності «Міжнародне право» Бажинова Анна, Якіменко Олександра, Глущук Анастасія і студентка 2-го курсу спеціальності «Суспільні комунікації» Кочергіна Інна відвідали Фестиваль культур від волонтерської організації AISEC. Студенти мали змогу познайомитися та поспілкуватися з представниками різних країн, а також обмінялися контактами для подальшого спілкування і можливої співпраці в організації проєктів міжнародного типу.

22 січня у День Соборності України, студенти академічних груп, Рада студентського самоврядування та співробітники Факультету права та міжнародних відносин разом з іншими грінченківцями, долучилися до традиційної акції «Живий ланцюг соборності» та об’єднали два береги Дніпра.