Липень - серпень 2019

 

Член Студентської Ради при МІП, Голова Ради студентського самоврядування Факультету Дмитро Потапов 26 червня у складі делегації від України в Парижі (Франція) та 10 липня в Києві долучився до презентації короткометражної стрічки «Смачного», що стала продовженням минулорічної стрічки «Дякую», у якій японець подорожував Україною, відкриваючи її глядачам в світі та є складовою Концепції популяризації України у світі.

         2 – 4 липня студенти Факультету права та міжнародних відносин долучилися до «Саміту проактивних «Б.У.М. – Бажай. Удосконалюй. Мотивуй», що проходив у м. Ірпінь. Його організаторами виступили Міністерство молоді та спорту України, громадська організація «Українська академія лідерства» за сприяння Київської обласної державної адміністрації, Ірпінської міської ради.

Саміт зібрав близько тисячі юнаків і дівчат 16-18 років з усієї України, які отримали унікальну можливість вдосконалити свої лідерські якості та разом з урядовцями та відомими громадськими діячами обговорити найбільш актуальні для України питання – продовження реформ, результати української політики на внутрішньому рівні та міжнародній арені.

         Протягом липня Cтуденти Факультету права та міжнародних відносин Бистра Вікторія та Прачук Дмитро навчалися та успішно закінчили Міжнародну академію лідерства   (International Servant Leadership Academy 2019)!