Перевибори голови Наукового товариства Факультету права та міжнародних відносин

 

3 жовтня 2018 року на Факультеті права та міжнародних відносин відбулись перевибори Голови Наукового товариства. Також це було перше засідання Наукового товариства в новому складі.

Вітаємо нову Голову Наукового товариства – Шахову Оксану – студентку 3 курсу спеціальності «Країнознавство». Заступником Голови була обрана Любарець Діана, а Секретарем Наукового товариства стала Лагутіна Марія!

Новий склад Наукового товариства налічує 35 осіб, серед яких 17 осіб – це першокурсники, які виявили бажання приєднатись до команди та спільно розбудовувати наукову діяльність на Факультеті!

Також в структурі Наукового товариства відбулись зміни, тепер воно складається, окрім Голови, Заступника та Секретаря, ще з 6 комітетів – SMM комітет, комітет по роботі з першокурсниками, фінансовий комітет, event-makingкомітет, newsroom та HR–відділ.

І звісно на засіданні члени Наукового товариства обговорили подальші кроки, проекти та ідеї, які будуть втілюватись впродовж навчального року!

Бажаємо новій команді Наукового товариства Факультету права та міжнародних відносин наснаги, натхнення, втілення нових цікавих наукових ініціатив в життя!

А Гондюл Олександрі, колишній Голові Наукового товариства, бажаємо успіхів в подальшій професійній та науковій діяльності!