Студентська регіональна конференція «Актуальні проблеми міжнародних відносин та права»

На Факультеті права та міжнародних відносин 22 травня 2018 року відбулася Студентська регіональна конференція «Актуальні проблеми міжнародних відносин та права», де студенти спеціальностей «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Право», «Міжнародна інформація», «Країнознавство» мали можливість апробувати результати своїх досліджень, поспілкуватися, обмінятися ідеями та досвідом.
В роботі конференції взяли участь студенти Навчально наукового- інституту міжнародних відносин Національного авіаційного університету.
Секційне засідання «Право» модерував завідувач кафедри публічного та приватного права, доцент, кандидат юридичних наук Д.В. Бойчук. Засідання секцій «Міжнародна інформація» та «Країнознавство» провели завідувач кафедри міжнародних відносин та міжнародного права, доктор історичних наук, професор І.В. Жалоба та доцент кафедри міжнародних відносин та міжнародного права, кандидат історичних наук, доцент І.Ю. Слюсаренко. Були також присутні і наукові керівники – доценти кафедри міжнародних відносин та міжнародного права Г.М. Мельник та І.В. Братко та старший викладач О.В. Пістракевич.

Дякуємо викладачам та студентам за роботу! Бажаємо подальших наукових звершень!