ІІ МІЖНАРОДНИЙ БІЗНЕС-ФОРУМ «БІЗНЕСWOMAN 2018»

23 квітня 2018 року студенти Факультету, за сприяння керівника департаменту з розвитку міжнародних проектів Студентської ради – студентки ІІ курсу спеціальності «Країнознавство» Добридень Альони, долучилися до організації та виступили волонтерами на ІІ МІЖНАРОДНОМУ БІЗНЕС-ФОРУМІ «БІЗНЕСWOMAN 2018».

Організаторами форуму традиційно виступив  Журнал «БізнесWOMAN», Генеральним партнером форуму виступила Угорська будівельна компанія Magasepito'99 KFT, власник Zoltan Horvath, Ексклюзивний партнер: Міжнародна дипломатична рада в Україні, президент Вікторія Ліснича.

Метою форуму стала: консолідація жінок бізнесу, політики та соціальної сфери задля налагодження тісної співпраці, обміну досвідом, репрезентації України в світі.

Учасниками - стали близько 1000 жінок з 20 країн світу, серед яких – представниці дипломатичних структур, політикуму, жіночих бізнес-клубів та підприємств, засобів масової інформації, власники бізнесу, керівники політичних партій, наукових та аналітичних центрів, міжнародних організацій та фондів з різних регіонів України та світу.

Спікерами форуму  були запрошені медійно відомі та впізнавані в Україні та світі жінки, які досягли вагомих результатів у бізнесі та політиці на вітчизняному та міжнародному рівні.

Під час форуму відбулася церемонія нагородження кращих жінок міжнародної дипломатії, політики, бізнесу та соціальної сфери.