Участь у 8-му Київському безпековому форумі для молоді на тему: "Старі виклики, нова динаміка: плани на нове десятиліття"

 

21 – 22 лютого 2020 року студенти – міжнародники Факультету права та міжнародних відносин стали учасниками 8-го Київського безпекового форуму для молоді на тему: "Старі виклики, нова динаміка: плани на нове десятиліття", який став глобальною платформою для обговорення ключовими експертами актуальних питань міжнародних відносин та зовнішньої політики України. Метою форуму стало – посилення ролі нового покоління експертів, покращення їх вміння брати участь у процесі політичного аналізу та розвитку.

            Організаторами заходу виступили: Фонд Арсенія Яценюка "Відкрий Україну" за підтримки Посольства Канади в Україні та Центру інформації та документації НАТО в Україні. Серед запрошених гостей - політичні експерти, представники посольств, бізнесу, влади та ЗМІ.

         Учасниками Форуму стали: біля 200 представників з усіх регіонів України, а також молоді спеціалісти з Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Угорщини та Чехії.

            Упродовж двох днів на Форумі були обговорені питання, пов’язані з глобальними викликами сучасності – соціальними, демографічними, екологічними.