Вітаємо заступника декана з науково-методичної та навчальної роботи Нашинець-Наумову Анфісу Юріївну з обранням академіком Національної академії наук вищої освіти України!!!

 

14 грудня 2019 року на розширеному засіданні Президії Національної академії наук вищої освіти України заступника декана з науково-методичної та навчальної роботи Факультету права та міжнародних відносин, д.ю.н. Нашинець-Наумову Анфісу Юріївну обрано академіком Національної академії наук вищої освіти України по відділенню «Право».

Урочисте вручення диплому президентом Академії Станіславом Ісаковичем Табачніковим та віце-президентом Академії Раду Георгійовичем Процюком відбулося в Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова.
Дана відзнака наукової еліти України є результатом щоденної наполегливої та сумлінної праці Анфіси Юріївни, спрямованої на розвиток вітчизняної юридичної науки, впровадження наукових досліджень у навчальний процес та якісну професійну підготовку майбутніх юристів.

Щиро вітаємо Нашинець-Наумову Анфісу Юріївну! Бажаємо міцного здоров’я, невичерпної енергії й оптимізму, натхнення і здійснення всіх мрій та задумів, щедрих урожаїв на освітянській та науковій ниві. Нехай успіхи і перемоги мотивують Вас на нові звершення та здобутки!