Дипломатичний вечір 2019

 

20 грудня на Факультеті права та міжнародних відносин відбувся особливий захід, приурочений до Дня працівника дипломатичної служби - Дипломатичний вечір, організаторами якого традиційно виступило Наукове товариство Факультету за підтримки Рада студентського самоврядування.
 
На цьому цікавому дійстві всі присутні отримали можливість поринути у світ дипломатії та отримати подарунки за участь у інтелектуальних та розважальних конкурсах.
 
Особливістю цього заходу стала церемонія нагородження Конкурсу «Грінченківський абсадор науки - 2019». Було обрано найдостойніших у трьох номінаціях: науковець-винахідник, науковець-натхненник  та науковець-лідер. Усі призери отримали пам’ятні медалі за ІІ та ІІІ місце, а переможці були відзначені особливими статуетками.  По закінченню свята, було презентовано ще дві почесних нагороди «Найкращий дипломат року» та "Найкраща делегація вечора".
 
Дякуємо всім, хто долучився до організації та взяв участь у Дипломатичному вечорі – 2019. Ми пишаємось та щиро радіємо з того, що цей чудовий захід став традиційним та вже 4 рік поспіль створює передноворічний настрій та допомагає ще більше зануритись у особливості  важливої та цікавої професії дипломата.