Професійна орієнтація для студентів Університетського коледжу

 

16.12.2019 в нашому Університеті кандидатом юридичних наук, старшим викладачем кафедри публічного та приватного права, адвокатом Сергієнко Наталією Артурівною був проведений профорієнтаційний захід для студентів Університетського коледжу.
Студенти Університетського коледжу мали змогу ознайомитись з структурою та алгоритмом роботи Юридичної клініки "Астрея" - про вказане студентам розповів кандидат юридичних наук, доцент, доцент кафедри публічного та приватного права Чернега Андрій Петрович. Про особливості роботи Юридичної клініки "Астрея" також розповів Єгор Жоров - студент 2 курсу нашого факультету, який безпосередньо задіяний в діяльності Юридичної клініки.
Студенти мали змогу ознайомитись з роботою Центру юридичної деонтології, який функціонує на нашому факультеті. Про особливості роботи Центру, його мету та завдання студентам розповів керівник Центру - к.ю.н., доцент Чернега А.П.
Також і рамках професійної орієнтації студенти Університетського коледжу ознайомлились з діяльністю Центру практичної юриспруденції, роботою якого керує к.ю.н., адвокат, ст.викладач Сергієнко Н.А.
Центр практичної юриспруденції, Центр юридичної деонтології - одні з центрів компетентностей, які функціонують на факультеті.
 
Будемо раді бачити студентів на подальших наших заходах!