Участь у форумі «УКРАЇНСЬКА ДИПЛОМАТІЯ: СИНЕРГІЯ ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО»

 

7 грудня студенти 1 та 2 курсів спеціальностей «Міжнародне право» та «Регіональні студії» Факультету права та міжнародних відносин стали учасниками Форуму «УКРАЇНСЬКА ДИПЛОМАТІЯ: СИНЕРГІЯ ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО», присвяченого 75-річчю Інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка та з нагоди Дня Дипломатичної служби України.

Генеральними партнерами Форуму виступили: Міністерство культури, молоді та спорту України, United Nations in Ukraine, Українська асоціація зовнішньої політики, GDIP Media Center, Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Форум безсумнівно сприятиме формуванню зацікавленості у професії дипломата, залученню учасників до аналізу та пошуку шляхів вирішення загальносвітових питань, розумінню місця України в світі та можливостей просування інтересів держави на міжнародній арені та стане важливим інструментом мотивації та посилення можливостей для подальшого професійного розвитку дипломатичної служби в Україні.

Щиро дякуємо нашим колегам з Інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка за організацію такого чудового заходу та запрошення наших студентів - міжнародників !