Студенти спеціальності «Міжнародне право» відвідали Ірпінську міську раду

 

18 листопада 2019 рокустуденти першого курсуспеціальності «Міжнародне право» разом з доцентом кафедри публічного та приватного права, к.ю.н. Пановою Іриною Юріївною відвідали Ірпінську міську раду.

Зустрічав наших студентів заступник міського голови, керуючий справами виконавчої служби – Негреша Дмитро Михайлович. Він організував та провів екскурсію по міській раді, ознайомив з особливостями роботи Центру надання адміністративних послуг, який розташований на першому поверсі Ірпінської міської ради. Також студентам було цікаво дізнатися від Дмитра Михайловича про особливості роботи Муніципальної варти міста Ірпіня.

Студенти також мали змогу поспілкуватися та поставити запитання в.о. міського голови Літвінову Андрію Вікторовичу, який розповів про роботу виконавчої влади міста Ірпіня, про виконані та заплановані проекти благоустрою міста та про міжнародні співробітництва ради.

По завершенню зустрічі Панова Ірина Юріївна від імені керівництва Факультету Університету Грінченка подякувала Дмитру Михайловичу, Андрію Вікторовичу за теплий, дружній прийом наших студентів та домовилась із ними про подальшу співпрацю, можливість проходження студентами-правниками практики на базі Ірпінської міської ради.

Традиційно після зустрічі всі учасники зробили спільне фото.