Участь у міжнародному проекті "Європейські цінності та культурна дипломатія: молодіжні зустрічі"

 

6-7 листопада 2019 р. проф. Жалоба І.В. та проф. Цвєтков О.Г. виступили експертами у рамках міжнародного проекту "Європейські цінності та культурна дипломатія: молодіжні зустрічі".

Проект організовано у співпраці Міністерства закордонних справ України, Наукового товариства історії дипломатії та міжнародних відносин, Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Державного підприємства «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв» та Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні.

У рамках заходу відбуваються дискусії експертів з дипломатичних відносин та культурної дипломатії з України, Білорусії й Грузії та високопосадовців, представників МЗС України, дипломатичних установ та міжнародних організацій, студентів та викладачів факультету міжнародних відносин Білоруського державного університету (м. Мінськ), Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Чернігівського педагогічного університету імені Тараса Шевченка, Національного університету «Острозька академія» та Чорноморського національного університету.