День Організації Об'єднаних Націй

 

Підтримуючи традицію Факультету права та міжнародних відносин очільники та члени Наукового товариства та Дебатного клубуФакультету права та міжнародних відносин провели захід, присвячений Дню Організації Об'єднаних Націй (На офіційних мовах ООН (англ. United Nations Day; фр. Journée des Nations Unies; ісп. Día de las Naciones Unidas), який був встановлений резолюцією A/RES/168 (II) Генеральної Асамблеї ООН 31 жовтня 1947 року та відзначається щорічно 24 жовтня.

Напередодні свята студенти 1 курсу спеціальностей «Суспільні комунікації», «Регіональні студії», «Міжнародне право» мали нагоду відчути себе членами делегацій з питань екології та захисту довкілля, прав людини та також Ради Безпеки ООН.

Особливістю заходу стала участь не лише студентів, а й викладачів в особі декана Факультету, доктора наук з державного управління, професора Грицяка Ігоря Андрійовича, викладачів кафедри міжнародних відносин та міжнародного права: доктора історичних наук, професора, Надзвичайного і Повноважного Посланника першого класу Цвєткова Олександра Глєбовича, кандидата історичних наук Мельник Ганни Мирославівни кандидата політичних наук Лісовської Мирослави Миколаївни, які з радістю взяли участь в дискусії та ділилися своїм професійним досвідом.