Участь у першому Rockit!Weekend!

 

20 -21 квітня студенти І курсу Факультету спеціальності «Міжнародне право» та «Право» взяли участь в якості волонтерів у першому Rockit!Weekend!, організаторами якого виступила SLAVA FROLOVA - GROUP разом із Національним музеєм історії України.

Мета заходу: створення нових можливостей для культурного і художнього розвитку дітей та визначення креативності як рушійної сили розвитку сучасного суспільства.
Програма Rockit!Weekend складалась з різноманітних напрямів, розрахованих на дві основні цільові аудиторії – батьків та дітей 3-16 років і включала в себе: міжнародну виставку дитячих малюнків «Якби моя країна була твариною...», на були якій представлені роботи 150 фіналістів всеукраїнського конкурсу Rockit!; лекції з літератури, кіно, мистецтва, театру, розвитку креативного мислення; пізнавальні лекції з історії України у форматі цікавих квестів від працівників Національного музею історії України; воркшопи, майстер-класи, заняття, научні шоу від планетарію, Наукової бібліотеки ім. Максимовича, київських студій дитячого розвитку та образотворчого мистецтва та від різноманітних майстрів; інтерактивні вистави від Міжнародної громадської організації – Школи Рівних Можливостей.
Дякуємо нашим небайдужим студентам, які усвідомлюють - майбутнє дітей залежить від того, наскільки вони вміють мріяти, фантазувати та креативно мислити і що більше творчої свободи буде в їхньому житті, то легше вони долатимуть труднощі мінливого світу, то щасливішими й успішнішими виростатимуть.