Участь студентів – правників Факультету у засіданні «Правова обізнаність молоді – запорука стабільного майбутнього» від Головного територіального управління юстиції у місті Києві.

25 лютого студенти – правники ІІ – ІV курсів Факультету права та міжнародних відносин в рамках реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право !», на запрошення Головного територіального управління юстиції у місті Києві, стали учасниками засідання «Правова обізнаність молоді – запорука стабільного майбутнього», долучилися до дискусії на тему «Співпраця активної молоді та органів місцевого самоврядування»

Під час засідання представники студентства та органів студентського самоврядування закладів вищої освіти м. Києва мали змогу презентувати свої проекти, які прагнуть вивести на міський рівень, обговорили питання правопросвітництва та правової свідомості громадян. За результатами зустрічі було підписано підготовчий меморандум про співпрацю студентів ЗВО, КМДА та Мін‘юстом. Також було запропоновано створити Молодіжну раду при Міністерстві юстиції України та КМДА.