Брейн-ринг на тему: «Грінченківці знають свої права» між студентами спеціальності «Право» Факультету права та міжнародних відносин і  Університетського коледжу

7 грудня 2018 р. в Київському Університеті імені Бориса Грінченка в рамках Грінченківської декади та Тижня права пройшла пізнавально-інтелектуальна гра Брейн-ринг на тему: «Грінченківці знають свої права» між студентами спеціальності «Право» Факультету права та міжнародних відносин і Університетського коледжу. Захід був спрямований на наукове та пізнавальне сприйняття можливостей і обов’язкової міри поведінки студентів-грінченківців у суспільстві та під час навчання.
На захід було запрошено Декана Факультету права та міжнародних відносин Ігоря Андрійовича Грицяка, який звернув увагу на знання та ввічливість студентів-грінченківців.
В складі журі були: Андрій Петрович Чернега, кандидат юридичних наук, доценткафедри публічного та приватного права Факультету права та міжнародних відносин; Панова Ірина Юріївна, кандидат юридичних наук, доцент кафедри публічного та приватного права Факультету права та міжнародних відносин; Байталюк Ольга Михайлівна, викладач циклової комісії суспільних дисциплін і правознавства Університетського коледжу.
Модератором заходу була старший викладач кафедри публічного та приватного права Обловацька Наталія Олександрівна.
Змагання проходило в таких раундах: «Привітання», «Правознавча розминка», «Інтелектуальний штурм», творчий раунд «Агітатор» та «Правова допомога». Також був проведений тайм-аут для вболівальників – студентів спеціальності «Право» та «Міжнародне право» – у вигляді виконання творчого завдання: «Які грінченківці знають права?». Найактивніші вболівальники були нагороджені солодкими сюрпризами.
За результатами всіх раундів:
І місце посіла команда «Діти Фараона» (студенти групи ПРб-2-18-4.0д);
ІІ місце – «Феміда-К» (студенти Університетського коледжу);
ІІІ місце – «Вартові справедливості» (студенти групи ПРб-1-18-4.0д)
Переможці та учасники пізнавально-інтелектуальної гри були нагородженні солодкими подарунками і Подяками від Факультету права та міжнародних відносин.